Skip to content

Termékeink

Egyedi megrendelését vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nögygyászati lábzsák

A cipővédő - más néven lábzsák – funkciójának köszönhetően nemcsak a szennyeződésektől óvja meg cipőnket, de a padlóburkolatot, a parkettát és a különböző szőnyegeket is védi a bekoszolódásoktól, a karcoktól vagy az apróbb sérülésektől is. Kórházak, egészségügyi központok kötelező darabja, ugyanis az említett dolgok mellett viselése közben a steril, fertőtlenített helységekben kizárólag ebben ajánlott közlekedni, mely által visszaszorítható a vírusok és a baktériumok szaporodása. Oktatási intézmények, napközis helységek, de élelmiszeripari üzemek is előszeretettel használják hatékonysága és praktikussága végett.  

pormaszk

Az elmúlt időszakban megismert koronavírus megmutatta mindannyiunk számára, hogy mindennél fontosabb a higiénia, a fertőtlenítés és az óvintézkedések betartása, amelyekben a következő eszközök nagyban segítségünkre lehetnek.

45 cm x 115 cm

A higiénia megtartásához és a kórokozók visszaszorításához elengedhetetlen a fertőtlenítő szőnyeg, hiszen ezek széles választékában rejlik az intézménybe való belépés biztonsága.

nylon sapka fehér

A hajháló az egyik legegyszerűbb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb módja annak, hogy megőrizzük a steril klinikai, illetve élelmiszeripari környezet.

Alkarvédő pe fehér

Ruházatunkra, de legfőképpen az alkarunkra rátapadt kórokozókat tudjuk távol tartani a a klinikai környezetbe való bejutástól, megőrizve a terület sterilitását.

nitril kesztyű kék 9,8 gramm_púdermnetes

Kezeink óvásához ebben a menüpontban a megfelelő kesztyűket mindenki megtalálja az építőiparban tevékenykedőkön át, az egészségügyben dolgozókig is.

anatomiai csipesz_25 cm

Ami a legkisebb vizsgálatoktól a legnagyobb beavatkozásig használatos lehet, azok az orvostechnikai műszerek itt biztosan elérhetőek.

Látogató köpeny zöld kötős

Sterilitásunkat legjobban a köpeny használata őrzi meg. Szinte minden méretben, színben és formában megtalálhatóak a megfelelő tevékenységekre készült professzionális köpenyek, amelyek nélkülözhetetlen viseletek a különböző előírásoknak megfelelően az egészségügyi intézményekben.

pvc kötény

A köpenyek kistestvéreként ismeretes köpenyek széles választékban érhetőek el kínálatunkból.

Öntapadós pólya piros 10 _cm.

Az elsősegélynyújtás, sebek kötözéséhez és tisztításához használatos steril kötszerek és kiegészítőik széles választékban érhetőek el kínálatunkból.

lepedő_fehér

A legelső dolog, amivel egy fekvőbeteg érintkezik. Éppen ezért rendkívül fontos a minősége, a nedvszívó és légáteresztő képessége, valamint az anyaga is. Nálunk széles választékban találhatja meg a megfelelőt.

nadrág rektoszkopos_kék

A steril helységekbe kizárólag ezekben az öltözékekben szabad csak belépni, hiszen a ruhára tapadt láthatatlan szennyeződéseket is magában tartja, így biztonsággal közlekedhetünk bennük az előírásoknak megfelelően.

sebtapasz ömlesztett 76 mmx 19 mm

A különböző sebészeti beavatkozások, különböző sebtapaszok alkalmazását is igényli, amelyek a Safe and More kínálatából nagy választékban érhetőek el.

pormaszk

A szájmaszkok elengedhetetlen eszközei lettek mindennapjainknak, azonban széles körű felhasználása menüpontunkban több iparág alkalmazásban is megtalálható, amely a Safe and More kínálatában maradéktalanul elérhető.